PORTFOLIO

Grafisk design
Att synas bland flertalet konkurrenter är aldrig fel. Tillsammans skapar vi en unik stil för Ditt företag och/eller dess produkter, som kan inkludera företagets logotyp, visitkort, broschyrer, böcker, affischer, annonser, etiketter, förpackningar – med enkel och funktionell design. Allt för att kunna ge saklig information om företaget och öka förtroende hos Dina nuvarande och potentiella kunder.

Hemsidor
Egen hemsida har blivit en oumbärlig del av företagets marknadsföring, då kunderna kan få information om Ditt företag dygnet runt och den kan justeras i takt med förändringar i företaget.
Du väljer själv HUR Du vill uppfattas och tillsammans tar vi fram en optimal lösning just för Din verksamhet. Naturligtvis ska hemsidan backa upp företagets befintliga stil, eller bidra till att skapa en.

Teknisk illustration
2-D (vektorbaserade) eller 3-D, framställda digitalt och anpassade till tryck och webb eller utskrifter för utställningsskärmar. Samtidigt kan vi ta fram funktionella företagspresentationer och broschyrer med teknisk data, fokuserade på slutanvändaren.

Illustration
Bilder i olika stilar och tekniker – från akvarell eller tusch till digitala, framställda i flertal olika program: Illustrator, Photoshop, Painter, FormZ.

Foto
Ibland kan en bild inspirera till en grafisk lösning, andra gånger behövs det ett antal bilder som passar in i en förutbestämd stil.
Därför använder vi en digitalkamera för fotografering av produkter, oftast i dess naturliga miljö i samband med framtagning av grafisk material och hemsidor.
För eventuella studiofotograferingar brukar vi anlita en professionell fotograf.

Översättningar
Även små kulturskillnader kan ibland stå i vägen för ett framgångsrikt samarbete. Jag medverkar gärna i kontakter med rysktalande företag och organisationer, översätter och tolkar från och till ryska.